LINDE obdľžník 120/80 21128002

Kód: 21128002
Akcia Novinka
Neohodnotené
Značka: CA PLAST
366 € –5 %
LINDE obdľžník 120/80 21128002
366 € –5 % 347,70 € 289,75 € bez DPH
1-2 týdny

Sprchová vanička z liateho mramoru LINDE obdĺžnik 120×80

Pri vytváraní novej série Linde sme sa zamerali na odstránenie rušivých prvkov, ktoré sú na bežných vaničkách. Cieľ bol vytvoriť čistý dizajn bez výčnelkov a bez viditeľného odpadu s hrúbkou len 2,5cm.

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 200 €
Garancia originality
Garancia originality
kvality a pôvodu produktov
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
zvyčajne od 24 - 48h
Záruka najlepších cien
Záruka najlepších cien
zľavy až 90% na vybrané produkty

Podrobný popis

Povrch

Vďaka jedinečnému gelovému povrchu, ktorý je antibakteriálny, je možné vaničku vytvoriť v akomkoľvek prevedení farieb RAL. Farebnosť krytky sifónu je taktiež možné ľubovoľne zmeniť podľa predstáv. Vanička spolu s krytkou sú neporézne, odolné voči farbe na vlasy a dlhodobo farebne stále.

Bezpečie

Gelový povrch výrobku je vodoodpudivý s protišmykovými vlastnosťami aj napriek hladkému povrchu. V prípade, že požadujete ešte vyššiu stabilitu za každých okolností je možné na všetky vaničky Linde aplikovať protišmykový povrch CA-GRIP.

Inštalácia

Hrúbka výrobku len 2,5cm a ostrejšie zaoblenie hrán predurčuje tieto vaničky na bezbariérovú inštaláciu do podlahy. Túto sériu vaničiek je možné inštalovať aj na montážne nožičky a obmurovať, prípadne s použitím čelného panelu.

Linde dokonalosť v každom detaile

pre vyššiu bezpečnosť možnosť aplikovať protišmyk CA-GRIP

ideálna rovina výrobku umožňuje inštalovať na vaničku rámový aj bezrámový sprchovací kút

krytka sifónu drží na svojom mieste, je v rovine s dnom vaničky, dá sa vytiahnuť pre lepšie čistenie a dokonca môže byť farebná

dno je spádované do sifónu, bez výrazného vnútorného tvarovania vďaka čomu vanička pôsobí rovná a to všetko za účelom maximalizácie priestoru pre zážitky

vďaka 5x menšiemu zaobleniu okrajov jednoduchšie a elegantnejšie zapustenie do podlahy
Vanička s liateho mramoru výška len 25 mm. Možnosť objednať protišmykovú úpravu CA-GRIP za 96€

Vanička sa dá vyrobiť v RAL farbe za príplatok +50% z ceny vaničky.

Krytka odtoku v cene.

Cena vrátane sifónu!!!!

SLOVENSKÝ VÝROBOK

Rozmery 1200 × 800 × 25 mm
Záruka

5+5

Materiál

liaty mramor

Nosnosť

300

Tvar

obdĺžnik

Šírka vstupu

Hrúbka skla

0

Protišmyk CA-Grip

áno

Farebná úprava

áno

Farebná úprava krytky

áno

Úprava na mieru

áno

Extra zosilnenie

nie

Čelný panel

áno

Typ sifónu

Sifón vaničkový NÍZKY 90/40 bez krytky

Sifón v balení

áno

Montážne nohy v balení

nie

Model

Séria

Exclusive

Dodatočné parametre

Kategória: Obdĺžnikové
Hĺbka: 800
Šírka: 1200

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

cropped-icon

Príbeh spoločnosti CA-PLAST sa začal písať na Kysuciach ešte v roku 1999. V tom roku totiž vznikol ambiciózny nápad, ktorého autormi bol zakladateľ a súčasný riaditeľ Milan Králik spolu so svojou manželkou. Išlo o nápad založiť podnik, ktorý by sa venoval vtedy ešte netradičnej výrobe sanity u nás, na Slovensku. A tak sa začal dva roky trvajúci proces, počas ktorého sme usilovne pracovali na vývoji technológie a príprave foriem pre budúcu výrobu vložiek do vaní systémom „vaňa do vane“. O dva roky neskôr, v roku 2001, sa nám podarilo vstúpiť na trh so značkou CA-PLAST a vybudovať tak základy stabilnej spoločnosti, ktorá je dnes už nielen na slovenskom, ale i európskom trhu, viac ako 20 rokov. A hoci odvtedy prešlo množstvo času, počas ktorého sa aj u nás toho veľa zmenilo, základ zostal vždy rovnaký. Sme stále v prvom rade rodinnou firmou, ktorá sa venuje poctivej ručnej výrobe sanity na Slovensku.

 

CA-PLAST vznikol prvotne so zámerom vyrábať vložky do vaní zo sklolaminátu s povrchom gelcoat. Určite si ich mnohí z vás pamätáte – tieto vložky sa montovali ešte do starých smaltových a plechových vaní, ktoré máte možno ešte aj dnes vo svojej kúpeľni alebo v kúpeľni u svojich rodičov. No postupom času sa dopyt po našej práci zväčšoval a spolu s tým sa rozrastalo aj portfólio našich produktov. Postupne doň pribudli vane, sprchovacie vaničky, umývadlá, obkladové panely, ozdobné lišty, priestorové vane či vane s dverami. Nuž a dnes, po viac ako 20 rokoch, sme hrdí na to, že vám stále môžeme ponúkať poctivo a kvalitne vyrobené produkty najmä z našej domácej produkcie.