"EVIAN" u vás v kuchyni....

Áno môže u vás v kuchyni tiecť voda ktorá je chutná, čistá a príjemne chladná...

Grohe Blue Home vyrobili batériu ktorá vám doma vašu vodu prefiltruje, ochladí alebo ohreje a dokonca aj spraví sódu...

Takáto voda je veľmi chutná a nemáte vôbec potrebu chodiť kupovať fľaškové vody do obchodu. Pre tých ktorí chcú doplniť  minerály existuje vymeniteľný filter ktorý vodu obohacuje o magnézium a zinok. Takáto voda je upravená a redukuje vodný kameň, ťažké kovy alebo chuť chlóru vo vode.

Povedzme si hlavné výhody:

1.Voda je filtrovaná, chladená a perlivá v jednom

2.Šetrí vašu peňaženku, lebo už nebudete kupovať balenú vodu a tým pádom je návratnosť tejto investícii už len podľa príjmu pitného režimu v domácnosti.

flaše

3.Balená voda je jeden z hlavných problémov zamorenia našej planéty nerozložiteľným odpadom. Takže veľmi pomáhate ekológii a samozrejme aj globálnemu otepľovaniu preto, že niekto tie PET fľaše musí aj vyrobiť....

životné prostredie

4. Batériu Grohe Blue Home môžete pripojiť k vašej wi-fi sieti a prostredníctvom aplikácie Grohe monitorovať spotrebu a všetky aktuálne informácie o stave a spotrebe zariadenia.

 

Viacstupňová filtrácia zabezpečí perfektnú chuť vody cez 5 filtračnú vrstvu.

Prvá vrstva zachytí mechanické nečistoty ako hrdza, piesok jemný štrk a pod.

Druhá vrstva (uhlíková predfiltrácia) odstráni z vody chlór, ťažké kovy a organické zlúčeniny vrátane insekticídov a pesticídov.

Vrstva tretia IONEX je na zmäkčenie vody. Takáto voda zabraňuje tvorbe vodného kameňa a dokonca káva, alebo čaj je chutnejší a jeho chuť je intenzívnejšia..

Ďalšia vrstva je sypané aktívne uhlie a to má na starosti chuť vody, čím sa dosahuje dokonalá sviežosť a lahodnosť vody.

Posledná filtrácia je najjemnejšia a má na svedomí zachytávanie najmenších nečistôt. Z vody sú odstránené nežiadúce látky, ale nie minerály ktoré sú nevyhnutné na správne fungovanie ľudského organizmu.

Výsledkom takejto úpravy je krištáľovo čistá a svieža voda.

Na záver len osobné odporúčanie. Máme tento produkt doma. Máme tri deti, ktoré naozaj túto vodu milujú a nežiada sa u nich kupovanie rôznych fliaš domov. Samozrejme občas nejaký Sprite alebo Cola musí byť ako dezert :-) ale ozaj už len ojedinele....

Ak by ste chceli  vedieť viac informácií, stačí nás navštíviť alebo napísať mail: info@retut.sk

Váš tím REUT.sk