Geberit podomietkový modul, viete ktorý si vybrať?

60-1

Prerábate alebo inovujete a radi by ste si zakúpili podomietkový modul (WC) Geberit?, neviete si vybrať s množstva modulov?, v tomto článku sa Vám pokúsime uľahčiť Váš výber. 

Geberit ponúka podomietkové moduly v dvoch základný radách:

Prvá rada je Geberit Sigma 12 cm (UP320)

stavebná výška 112 cm je vhodná pre rýchlu a jednoduchú montáž pre závesné WC. Splachovanie sa ovláda tlačidlami Geberit Sigma, ktoré sú umiestnené spredu.  Dvojité splachovanie s ovládacími tlačidlami Sigma20, Sigma50, Sigma60, Sigma80 alebo Sigma01. Tieto delíme na:

Geberit Duofix (Duofix a Duofix Special

Modul Geberit Duofix, ukotvenie modulu je do zeme a na zadnú stenu, vhodné pre montáž do sadrokartónu.

Modul Geberit Duofix Special, ukotvenie modulu je do zeme a do bokov, vhodné pre montáž do bytových jadier, kde zadná stena nezvykne byť  dostatočne pevná na ukotvenie modulu.       

Geberit Kombifix

Modul Geberit Kombifix, ukotvenie iba na zadnú stenu, určený na obmurovanie. 

Podomietkové moduly Geberit pre WC zahŕňajú chráničku pre prípojku prívodu vody zariadení Geberit AquaClean. Pomocou tejto chráničky môže Váš inštalatér kedykoľvek vykonať dodatočnú montáž zariadenia Geberit AquaClean.        
                                       
Geberit modul DuoFresh s odsávaním zápachu

Geberit pre WC s integrovaným odsávaním zápachu. Geberit DuoFresh sa inštaluje rovnako jednoducho ako už dobre známy prvok  Geberit Duofix a ponúka inovatívnu funkciu odsávania zápachu priamo z WC misy. Odsatý vzduch sa čistí pomocou filtra s aktívnym uhlím a vypúšťa sa otvormi okolo splachovacieho tlačidla späť do miestnosti. Vďaka tejto technológii funguje Geberit DuoFresh nezávisle od vzduchotechniky alebo prívodu vonkajšieho vzduchu.Určené pre tlačítka Sigma.


Geberit modul Monolith

Geberit Monolith je ďalší typ medzi modulmi, ale nakoľko už nepatrí medzi podomietkové splachovače ale je to nadomietkový modul, bude mu patriť iný článok.

Druhá rada je Geberit Omega 12 cm

V stavebných  výškach 82, 98 a 108 (112) cm je vhodná pre rýchlu a jednoduchú montáž pre závesné WC. Vďaka trom výškam je vhodná aj v prípadoch, keď ste obmedzený výškou, napr. pod nízkym oknom alebo šikmou strechou. Splachovanie sa ovláda tlačidlami Omega, ktoré je možné umiestniť spredu alebo zhora.Dvojité splachovanie s ovládacími tlačidlami Omega20, Omega30, Omega60 Omega70. Ktoré taktiež delíme na moduly ako vyššie popísané Kombifix a Duofix.

V prípade dalšieho poradenstva prosím napíšte na mail: info@reut.sk