Tip na darček pre milovníkov jedla

big-green-egg_logo

Máme pre vás neodolateľnú ponuku na tip pre milovníkov grilovania a pečenia. Momentálne prebieha akcia na set vajíčka veľkosti M komplet s podvozkom a doplnkami. Na tento set je ešte momentálne dodatočná zľava -10%. Je to veľmi obľúbený set pre rodiny a menšie skupiny. Toto praktické vajíčko v ktorom sa dá piecť od koláčov, chleba, pizze až po kačicu alebo steaky.

Tento darček je vhodný pre ľudí ktorý si potrpia na kvalitu a originalitu. Kto raz začne na tomto type grilu variť uverí že aj obyčajné kuriatko urobené na drevenom uhlí chutí úplne inak. Na Big Green Egg sa dá údiť, restovať, dusiť, piecť ale aj grilovať. Rôzne recepty ktoré nájdete na youtube, ale aj na stránke www.biggreenegg.eu/sk/inspiracia/recepty 

Ak začnete používať Big Green Egg objavíte úplne novú dimenziu varenia. Prekonáte svoje kulinárske hranice a prekvapíte svoju rodinu a priateľov svojimi kuchárskymi výsledkami. 

U nás v Bratislave nájdete krásnu novú značkovú predajňu Big Green Egg kde si môžete pozrieť všetky doplnky a náradie Big Green Egg.

predajna malé

Ako darček k tomuto vianočnému setu dostanete ešte jeden v hodnote 24€ a to 10kg vrece uhlia aby Vás už nič nebrzdilo a môžete začať žiť svoj nový svet varenia. Toto zelené vajíčko totiž nemá obmedzenia a používa sa celoročne. Či prší, sneží alebo fúka. Tieto dózy boli objavené pred tisíckami rokov kde Japonci pripravovali svoje pochutiny po celý rok. V minulom storočí americký vojaci slúžiaci v Japonsku objavili, že jedlo pripravené v tradičnom japonskom „kamade“ je podstatne chutnejšie a šťavnatejšie ako jedlo, na ktoré boli dovtedy zvyknutí.  Jedlo ich tak nadchlo, že si kamado zobrali po skončení služby domov do USA ako suvenír, aby aj ich rodiny a priatelia mohli vyskúšať delikátne chute jedla z kamado.

over-ons-kamado-800x800

Tieto Vianoce aj vy môžete urobiť z niekoho šéf kuchára ktorý bude rozdávať radosť svojimi špecialitami svoju rodinu a známych.

Vianoce 2022