Prečo si zvoliť hygienický dávkovač tabliet k vašej toalete?

75-1

Myslím si, že väčšina z nás považuje dezinfekčné osviežovače na toalete za ich neestetický doplnok. Preto spoločnosť Geberit vytvorila inovatívny dávkovač na hygienické bloky, ktorý je nielen neviditeľný, ale predovšetkým spĺňa dezinfekčné účinky.
  Poďme si bližšie špecifikovať dôvody, prečo si zvoliť hygienický dávkovač:

1. Estetika
Hygienické kocky sa pri každom oplachu vody postupne v nádobe rozpúšťajú. Týmto zabezpečia vydezinfikovanie celej toalety. Dávkovač tabliet je možné ľahko inštalovať pod existujúcim tlačidlom z veľmi elegantnej série Sigma bez použitia nástrojov.


2. Jednoduché použitie
Nemôže to byť jednoduchšie: odklopte  tlačidlo Geberit a  umiestnite hygienickú kocku do dávkovača a zatvorte ju. Tri ťahy stačia. Toto je výborná správa pre každého budúceho používateľa!

3. Funkčnosť
Spoľahlivý a diskrétny systém Geberit skrytý v stene zaručuje bezchybnú prevádzku, vysoký komfort obsluhy a maximálnu trvanlivosť. Ovládacie tlačítko je jedinou vecou viditeľnou pre užívateľov toalety.

4. Vysoká dostupnosť
Máme na výber kocky odporúčané spoločnosťou Geberit (Henkel) alebo Grohe, ale aj zo širokej škály kociek dostupných na trhu.
 
Hygienické bloky vám zaručia nielen dezinfekciu vašej toalety, ale aj príjemnú vôňu mora a modrú farbu vody po spláchnutí.

Dávkovače na dezinfekčné tablety Geberit môžu byť použité k ovládacím tlačidlám Sigma. Sú to Geberit Sigma01, Sigma 10, Sigma 20, Sigma 30, Sigma21 , Sigma50 atď.