Polysan FLEXIA sprchová vanička z liateho mramoru s možnosťou úpravy rozmeru 100x80cm 72926

Kód: 72926
Neohodnotené
Značka: Polysan
339 € –20 % 271,20 € 226 € bez DPH
5-6 dní

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 200 €
Garancia originality
Garancia originality
kvality a pôvodu produktov
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
zvyčajne od 24 - 48h
Záruka najlepších cien
Záruka najlepších cien
zľavy až 90% na vybrané produkty

Podrobný popis

Tento rozmer má jednu zo strán rezanú, a tak nie je pohľadová. Pozri schému, kde je táto strana označená.
Možnosť úpravy rozmerov vaničky svojpomocne podľa priloženého návodu. Úpravou rozmerov vaničky je zachovaná štandardná záruka na výrobok.


Vanička z liateho mramoru FLEXIA je pravým riešením najmä pri výmene vane za sprchovací kút. Elegantný dizajn vaničky, ku ktorej je na výber sifón s krytkou v troch farebných prevedeniach, dodá vášmu sprchovému kútu nezameniteľný a originálny vzhľad.

  • Konštrukcia podlahy - vaničky umožňuje jej inštaláciu aj do úplne netypických priestorov ako sú kúty s výrezmi, popr. do kútov nepravidelného tvaru (vaničky s úkosom)
  • Sprchovú podlahu je možné rezom upraviť na požadovaný rozmer. Rez podlahou FLEXIA musí byť rovný (krátenie, úkosy, výrezy), nemožno rezať do rádiusu (oblúky). Požiadavku na úpravu rozmeru uvádzajte zároveň s objednávkou vaničky.
  • Príplatok za úpravu rozmeru podľa platného cenníka
  • Štvorcové a obdĺžnikové vaničky ponúkame v šírke od 80 do 180 cm av dĺžke od 70 do 100 cm
  • Štvrťkruhové vaničky ponúkame v rozmeroch 80x80 až 120x90 cm
  • Vaničky je možné inštalovať s nožičkami; vhodný typ nožičiek je uvedený pri každej vaničke.
  • Štandardné prevedenie v bielej farbe, možno objednať aj farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk za príplatok 30% k základnej cene
    (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.)

Pri zadávaní rozmerov je dôležité počítať s toleranciou na presnosť rezu. Sprchové podlahy FLEXIA sú rezané na požadovaný rozmer na strojnej formátovacej píle s toleranciou ± 2 mm na meter rezu. Následný rez nie je pohľadový.
Umiestnenie otvoru na sifón je pevne daný a nemožno ho zmeniť. Okolo sifónu je vzhľadom na pevnosť podlahy odporúčané prípadný rez viesť minimálne 15 cm od stredu sifónu.
Z dôvodu dilatácie neodporúčame montáž vaničiek pod obklad.

  • Nutné objednať samostatne špeciálny sifón s krytkou. Na výber je sifón s krytkou v nereze, bielej alebo čiernej farbe.

Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu.

Príklady atypického rezu:

Vlastnosti

ZnačkaPOLYSAN
SériaFLEXIA
Rozmer100x80x3 cm
Dĺžka1000 mm
Šírka800 mm
Výška30 mm
FarbaBiela
MateriálLiaty mramor
TvarObdĺžnikové
Priemer odpadu90 mm
Hmotnosť / ks43.0000 kg
Balenie1 ks
EAN8590729080794
Taric68109900
Záruka2 roky

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku

Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom.

Dodatočné parametre

Kategória: Obdĺžnikové
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 43 kg
Dĺžka: 1000
Farba: Biela
MATERIÁL: Liaty mramor
Rozmer: 100x80x3 cm
Série: FLEXIA
Šírka: 800
VÝŠKA: 30
Balenie: 1
Tvar: Obdĺžnikové
Priemer odpadu: 90
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Polysan

Logo_Polysan

Česká firma vyrábajúca kúpacie vane rôznych tvarov, hydromasážne a perličkové systémy do týchto vaní, sprchové vaničky a kúty, sprchové zásteny a sprchové masážne panely. Výrobná a obchodná spoločnosť Polysan s.r.o. bola založená roku 1996 ako združenie podnikateľov. Jej sídlo je v Nesměřicích u Zruče nad Sázavou,. Prvá akrylátová vaňa firmy Polysan tu uzrela svetlo sveta v priebehu roka 1996. Sprvu sa produkcia skladala z iba ôsmich typov vaní, ktoré si rýchlo získali priazeň na domácom trhu. Postupne sa sortiment rozširoval o sprchové vaničky, panely, sprchové kúty. V súčasnej dobe firma ponúka takmer 100 typov akrylátových kúpacích vaní rôznych tvarov (rohové, excentrické, oválne, obdĺžnikové ..), hydromasážne a perličkové systémy do týchto vaní, sprchové vaničky a kúty, sprchové zásteny a sprchové masážne panely.

 
Krajina pôvodu: Česká republika