RothETC COMPLETE CARE-5139900

Kód: 5139900
Akcia Novinka Tip
Neohodnotené
76,80 € –10 %
RothETC COMPLETE CARE
76,80 € –10 % 69,10 € 57,58 € bez DPH
1-2 týžd (5 ks)

Pre bezchybný vzhľad skla aj po 10 rokoch

Roth prichádza so skvelou inováciou v údržbe povrchov. Moderná vrstva RothETC na báze nanotechnológie zabraňuje usadzovaniu nečistôt, mastnoty a vodného kameňa. Teraz Vám prinášame možnosť túto ochrannú vrstvu naniesť aj na sklo, ktoré nebolo RothETC opatrené pri výrobe

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 200 €
Garancia originality
Garancia originality
kvality a pôvodu produktov
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
zvyčajne od 24 - 48h
Záruka najlepších cien
Záruka najlepších cien
zľavy až 90% na vybrané produkty

Podrobný popis

Detailný popis

Hydrofóbna vrstva RothETC odolá UV žiareniu, má chemickú aj mechanickú odolnosť a vydrží aj voči zmenám tepelného rázu. Vďaka odpudzovaniu mastnoty má tiež vynikajúce vlastnosti proti priľnavosti nečistôt. Sklo sa Vám preto bude skvele udržiavať.

Profesionálna nanovrstva s certifikátom kvality bola skúšaná na životnosť 10 rokov. Aby sme Vám mohli priniesť záruku, že ide o profesionálne ošetrenie skla, nechali sme ju preveriť certifikačnou autoritou, spoločnosťou TÜV v Nemecku. Prinášame Vám istotu, že od nás získavate špičku v rámci ľahkej údržby sprchovacieho kúta. 

Sada RothETC COMPLETE CARE obsahuje celkom 3 balenia rôznych prípravkov:

  • LIMESCALE REMOVER - ten je určený na prvotné čistenie skla, teda vápenatých usadenín a zvyškov mydiel a iných odolných nečistôt. Jeho účelom je uľahčiť dokonalé vyčistenie sklenených plôch pred nanesením špeciálnej ochrannej vrstvy z tejto sady, čo je nasledujúci..
  • GLASS PROTECTOR - prichádza na rad po vyčistení a osušení sklenených výplní kúta a je určený na prevenciu usadzovania nečistôt a vodného kameňa. Na báze nanočastíc, ktoré vytvoria na povrchu skla ochranný film, potom tento prípravok výrazne zvyšuje vodoodpudivý efekt skla (podobne ako tzv. tekuté stierače na aute), takže voda rýchlejšie a ľahšie steká, čím sa znižuje množstvo usadenín. Túto schopnosť potom samozrejme ešte umocňuje napríklad použitie stierky po sprchovaní.
  • CLEANER - nakoniec je súčasťou sady tento čistič, ktorý je vyvinutý (a ideálny) práve pre sklenené plochy ošetrené vodoodpudivým prostriedkom, ako je napríklad vyššie spomínaný GLASS PROTECTOR. Jeho zloženie je nielen šetrné k tejto ochrannej vrstve, ale navyše aj predlžuje jej životnosť vďaka obsiahnutým nanočasticiam. Tak získavate ešte dlhšiu dobu účinnosti ochrany skla a pochopiteľne aj ľahšiu údržbu.

Vďaka možnosti túto ochrannú vrstvu naniesť aj na sklo, ktoré nebolo RothETC opatrené pri výrobe (ako sklo produktov radu Project, prípadne boxov typu LUCIE, LEONNIE a podobných) získavate skvelého pomocníka na údržbu vašej kúpeľne.

Obsah balenia:

  • RothETC LIMESCALE REMOVER - 500 ml
  • RothETC GLASS PROTECTOR - 500 ml
  • RothETC CLEANER - 500 ml
  • 1× špeciálna hubka na silnejšie usadeniny
  • 1× biela utierka z viskózy
  • 1× modrá utierka z viskózy

Dodatočné parametre

Kategória: Čistiace prostriedky
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Roth-Logo_

Jsme tu pro vás už skoro 30 let, od roku 1991. Za tu dobu jsme vyrostli v předního výrobce sprchových koutů, van a sprchových vaniček. Najdete nás v českém Třebařově, kde se rodí i všechny naše výrobky. Vše, co děláme, děláme pro to, aby pro vás byla koupelna tím nejkrásnějším místem v domě. V našem sortimentu proto najdete přes 1 000 variant výrobků. Můžete si tak s námi vytvořit místo, kde bude začínat i končit váš den. A to co neúžasnějším způsobem, jakým jen může. Přesně to se snažíme schovat do každého pojezdu, záhybu vany i praktičnosti vaničky.

Pro všechny chvíle vašeho života

Nezáleží na tom, zda je pro vás koupelna místem relaxačních rituálů, nebo se v ní kvůli klasickému rannímu shonu snažíte trávit co nejméně času. Tak, či onak, je svědkem důležitých životních okamžiků. Možná tam utíkáte po hádce s partnerem, možná tam pořádáte soukromé rockové koncerty ve sprše a možná je vana plná pěny to jediné, na co se po dlouhém pracovním dni skutečně těšíte. Nám se to nemusíte bát přiznat. I my jsme v prostředí svých koupelen rádi sami sebou. A přesně v souladu s touhle myšlenkou pro vás jejich vybavení navrhujeme.