Jedinečný WC bidet bez nutnosti zapojenia elektriny

83-1

Hygiena je momentálne veľmi dôležitá a mať na toalete bidet je čím viac stále žiadanejšie. Ak ste uvažovali nad bidetom na wc mám pre Vás viac typov.

Samozrejme okrem klasického spôsobu mať v miesnosti samostatný bidet a bidetovú batériu buď stojankovú, alebo podomietkovú je možný aj iný spôsob.

Prvý je úplne jednoduchý a stačí mať v miestnosti toalety malé umývadielko na ktoré dáme stojankovú batériu, ktorá má zo spodu ešte jeden vývod a to na samostatnú sprchovú hadicu na ktorej je na konci bidetová sprška. Tento spôsob je veľmi prístupný a jednoduchý. Vodu si namiešate podľa potreby a použijete bidetovú spršku s Vami namiešanou teplotou po stlačení bidetovej spršky vtedy kedy ju potrebujete. Pri tomto systéme je voda pustená do spršky len ak je vodovodná batéria pustená tiež. Montáž nie je ničím náročnejšia ako montáž bežnej stojankovej batérií. Odporúčam pre tých ktorý chcú aj dodatočne vyriešiť bidetovú záležitosť a majú umývadielko na wcku po ruke. Bidetová batéria má 1,6m dlhú hadicu tak to treba brať do úvahy. Táto sprška s hadicou je prospešná samozrejme aj na iné úkony ako napríklad napustenie vedra, alebo opláchnutie wcka z vnútra...

Druhý spôsob je tiež bez použitia elektriny. Firma TECE má bidetové wc, ktoré stačí zapojiť pomocou dvoch rohových ventilov a hadičiek. Toto TECE ONE bidetové wc má ale nutnosť stavebnú pripravenosť a je nutné na to myslieť dopredu a priviesť ku odpadu teplú a studenú vodu. Pre tých ktorý majú za Geberitom stupačku s vodovodným potrubím ako to býva v panelákoch je to jednoduché. Vodár vám urobí pripojky podľa návodu a wc sa bežným spôsobom zapojí a zavesí ako iné závesné wcka. Na našej stránke pri produkte nájdete aj prepojené videa s montážou. Po pozretí videa sami zistíte že zapojenie je jednoduché. Používanie bidetového wc TECE ONE je úplne jednoduché, lebo na ľavej strane si nastavíte teplotu zmiešaním termostatu a na pravej si pustíte požadovaný tlak vody. Bidetová sprška sa vysunie tlakom vody. Bidet má samozrejme vodu tak vyregulovanú aby ste si neurobili tlakom vody nechriac napríklad klistír :-)

Tretí spôsob je pomocou wc-bidet 2v1. Tento spôsob je tak isto bez nutnosti zapojenia elektriny. Tak isto je ale nutné na to myslieť dopredu aby ste mali privedenú teplú aj stutenú vodu. Samozrejme ak znesiete iba studenú vodu tak je wc bidet 2v1 možný používať okamžite. Pri týchto produktoch je možné aj kombi bidet 2v1 a tak isto aj závesné wc. Pri týchto toaletách je používanie bidet 2v1 úplne jednoduché.

A posledný spôsob bidetu bez použitia elektriny je asi najjednoduchejší a to je prídavný bidet na studenú vodu, ale aj na zmiešanú vodu. Tento prídavný bidet sa montuje len medzi sedátko a wc a jednou plastovou hadičkou sa pripojí voda do ovládača. 

V prípade potreby je možnosť sa poradit s nami

Váš team REUT.sk