COVID-19 (Korona vírus) a prevencie pri karanténe

82-1

Momentálna situácia pre nás je taká, že všade treba byť obozretný a dodržiavať hygienu a prevenciu. Na tento spôsob hygieny sme sa aj my pre Vás museli prispôsobyť. Sme najväčší e-shop na predaj sanity, ale bohužiaľ vodovodné batérie už nie sú dostačujúce na momentálny spôsob hygieny. Preto sme pre Vás začali zaraďovať do ponuky produkty, ktoré dopomáhajú k hygiene a prevencii. Dávkovače dezinfekcie a držiaky dávkovačov sú už samozrejmosťou, ale my pre Vás pridávame aj produkty na dekontamináciu vzduchu a germicídne lampy na ničenie baktérií, vírusy a rôzne typy plesní. Ako prvé spomeniem BEEWAIR BW60LW/G , ktorý je patentovaný na čistenie a dekontamináciu vzduchu pomocou technológie bevarizácie - krakovanie molekúl. Viac informáci sa dočítate v priložených dokumntov v produkte - https://www.reut.sk/cisticky-vzduchu/cistenie-a-dekontaminacia-vzduchu-beewair/?design

Čo sa týka druhého spôsobu ochrany priestorov je Germicídna Lampa . Tá využíva UV-C žiarenie, ktoré zničí všetky mikroorganizmy(vírusy, plesne a baktérie) Dezinfikuje a sterilizuje povrch aj okolitý vzduch v priestore kde ju umiestnite. Pri správnej manipulácií efektívne zničí 99,99% mikroorganizmov. UV rozbije molekulárne väzby v mikroorganizmovej DNA a vytvorí v ich DNA diméry tymínu, čím ich zničí. Tým sa stane vírus neškodným lebo nemôže rásť, reprodukovať sa a nemôže spôsobovať infekcie.

Všetky tieto produkty ktoré v období karantény kvôli COVID-19( Corone) potrebujete máme pre vás do 2-3 dní pripravené dodať. 

Pre prípadné poradenstvo, alebo pomoc pri výbere sme pre Vás pripravený

Váš team REUT.sk