Rimless, rimfree, bezokrajové WC, directflush

63-1

Rimless, bez výstupku, bezokrajové, rimfree, directflush a mnoho ďalších názvov - ktoré nám hovoria jednu vec - produkt hodný našej pozornosti.

Konštrukcia WC bez vnútornej príruby je jedným z najobľúbenejších trendov v súčasnosti, ktoré začali používať takmer všetci špičkoví výrobcovia a neustále zavádzajú tieto WC do svojej ponuky. Dôvod? Misa bez okraju - je zárukou udržania Vašej kúpeľne v čistote, chráni Vás a Vašu rodinu pred baktériami a šetrí vodu! Pozrite sa sami.
         
Konkurencia na trhu je obrovská, každý výrobca kúpeľňového vybavenia zlepšuje svoje výrobky tým, že pridá im atraktívne riešenie, ktoré uľahčí prácu užívateľov vo všetkých ohľadoch, a zachová krásny dizajn, pretože spokojný zákazník je pre všetkých najvyššia hodnota! Trend bezokrajových WC spustila značka KOLO. Produkt má veľký úspech, a tak dnes, široký sortiment v tejto oblasti znamená, že si môžeme vyberať z viacerých možností. Riešenie rimfree / rimless možno nájsť medzi takými značkami, ako sú Grohe, Ideal Standart, KOLO, Villeroy & Boch, Duravit, Keramag, Laufen a mnoho ďalších.


Hygiena a čistota predovšetkým, konštrukcia misy je tvorená tak, aby sa baktérie a choroboplodné zárodky nemali kam ukryť. Taktiež čistenie WC kúpeľne bude rýchlejšie, príjemnejšie a jednoduchšie.

Vizuálne sa rimfree / rimless v štruktúre podobá drezom a bidetom, naozaj špeciálne navrhnuté dýzy na splachovanie vody smerujú prúd vody pri zodpovedajúcom tlaku tak, aby zachovali čisté WC. Ak to zhrnieme, čistota toaliet už nebude vyžadovať také úsilie a množenie baktérií bude znemožnené.         

Zákazníci stále častejšie hľadajú také možnosti alebo produkty, ktoré sa nie len ľahko udržiavajú, ale ktoré sú aj úsporné. V porovnaní so štandardnými WC úspora vody pri rimfree / rimless sa pohybuje okolo 30%, pretože rimfree / rimless minie pri jednom použití 3 až 4 l, za to pri bežných WC je to 6l. Možno to nie až také veľké množstvo vody na prvý pohľad, ale v dlhodobom horizonte to pomôže znížiť Vaše účty.

Pri zariaďovaní kúpeľne dajte pozor na elementy pomocou ktorých môžeme šetriť vodou a taktiež čistiacimi prostriedkami. Je to investícia, ktorá nám zaručí mnoho výhod v podobe funkčnej kúpeľne, aby nám pomohla uľahčiť prácu s udržiavaním čistoty. Pamätajte - ergonómia, ekológia, kvalita a dizajn - faktory, ktorými získate dokonalú kúpeľňu na veľa rokov.


Výhody a nevýhody bezokrajových WC:
+ jednoduché čistenie,
+ prúd vody odstraňuje nečistoty,
+ systém spomaľuje a znemožňuje šíreniu baktérií,
+ zaujímavý a pekný dizajn,
+ úspora vody,
- cena, WC misy rimfree / rimless sú drahšie.