Výber vane do Vašej kúpeľne

95-1
 

Pri výbere vane sa pozeráme na vzhľad vane a jej využitie. Samozrejme je dôležité aký priestor máme na možné umiestnenie vane. Vane môžu byť rozdielne ako svojím použitím tak aj spracovaním(materiálom)

Najčastejšie sa používajú vane obdľžníkové, alebo rohové.

arizona_1500_12c1b6c72e19baea-2

minneapolis_l_p_cbc02f8eaeee4599-2

Poďme si pozrieť z akých typov a variant môžeme vyberať....

Vane poznáme:

Vane do priestoru - voľne stojáce alebo oválne. Tieto vane sú samozrejme skvostom celej kúpeľne a treba rátať, že tieto vane sú dosť veľkou investíciou a preto netreba pozerať len na cenu ale samozrejme na kvalitu po prípade výrobcu a jeho dlho-ročné skúsenosti. Tieto vane môžu byť z materiálu: akrylát, liaty mramor, alebo aj liatina. Pri týchto vaniach treba rátať dopredu s tým, že budeme potrebovať vaňovú batériu voľne stojaciu a na to treba myslieť dopredu kvôli pripojeniu vody pre batériu....

memphis_b8e016272ee9af36

Obdlžníkové, rohové alebo asymetrické sú samozrejme najoblúbenejšie a najčastejšie kupované. Tieto vane sa samozrejme výrabajú ako aj v rôznych dlžkach ale aj v rôznych materiáloch. Okrem spomínaných akrylátových alebo liatinových máme k dispozícií aj vane Villeroy Boch z materialu Quaryl

ICON

Kombinuje najlepšie vlastnosti prírodného kremeňa s univerzálnosťou vysoko kvalitnej akrylovej živice. Quaryl je nový prvok, ktorý prezentuje všetky vlastnosti, aké si môžeme od jedného materiálu priať - je možné ho formovať, je odolný, nadčasový a pôsobí čisto. Kúpeľňové výrobky z tohto materiálu sú na dotyk hladké, rýchlo sa ohrievajú, vydržia dlho príjemne teplé a po roky si uchovávajú svoju farbu a lesk. Ich design zanecháva trvalý dojem.

oberon-wellness-01

Vane hydromasážne sú samozrejme tiež v ponuke a to v širokom možnom prevedení čo sa týka rôznych masážnych trysiek. Samozrejme aj tu je možné prevedenie obdľžníkové pre jednu osobu alebo pre dve osoby, rohové, oválne, excentrické alebo aj guľaté.

hydro_2_miestne

78731ha.137417478702950polysan-oblo-hydro-hydromasazna-vana-165x48cm-biela-92150

A nakoniec netreba zabudnúť aj na vane pre ľudí starších alebo imobilných. Tieto vane sú tiež u nás k dispozícií.

 

Pri všetkých daľších otázkach Vám veľmi radi poradíme a pomôžeme pri výbere. Stačí nám napísať alebo zavolať.

Váš Team reut.sk